Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 156 проблем оригинална аларма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 156 проблем оригинална аларма

Здравейте колеги ако някой може да помогне: Оригиналната аларма на 156 от 2-3 дни изчезнаха мигачите при заключване и отключване всичко друго работи по алармата Отделно мигачи на колата има . Съвет какво е бялото реле от снимката и какъв номер е че при мен има само червено (което е за отваряне на багажника) или ако не е това то някакво решение ?
    Attached Files
    Last edited by georgi_iliew; d.m.y г., 22:39. Основание: снимка

А снимката де е.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Можел си от още по-далеч да снимаш. А и аз имам оригинална аларма, ама не е като твоята. Обикновено две релета са за вратите, едно е за мигачите и евентуално едно за сирената. Има ли бушони?
      Last edited by Alex_26; d.m.y г., 04:40.

Comment

Колега снимката не е моя а на колега от форума при мен го няма бялото реле.
        Накой няма ли номер на това реле или за продан???

Comment

Никой ли няма с оригинална аларма от ключа и да му се отваря кората на багажника за да снима релетата

Comment

Първоначално публикувано от georgi_iliew Покажи съобщение
            Никой ли няма с оригинална аларма от ключа и да му се отваря кората на багажника за да снима релетата
            Аз вече ти писах. А да си разглобявам алармата - няма да стане

Comment

Колеги можете ли да ми кажете къде седи модула за въпросната аларма.Че при мен някой специялист е "изкурибил" платката от кутията на ключа и евентоално искам да присадя някакъв модул.

Comment

Първоначално публикувано от MoT Покажи съобщение
                Колеги можете ли да ми кажете къде седи модула за въпросната аларма.Че при мен някой специялист е "изкурибил" платката от кутията на ключа и евентоално искам да присадя някакъв модул.
                Каква е колата

Comment

Working...
                X